Rețetă și Beneficii din: patrunjel, apa fierbinte. Descoperiți secretul unei detoxifieri naturale cu o infuzie de pătrunjel plină de vitalitate și sănătate. Această rețetă combină simplitatea cu eficacitatea, oferind organismului un impuls de curățare și revitalizare. Pătrunjelul, o plantă cu rădăcini în istoria mediteraneană, a fost folosit de […]
Şniţel cu parmezan şi piure de cartofi
PrinteazaŞniţel cu parmezan şi piure de cartofi din: cartofi, sare, snitele de porc, piper, oua, pesmet, parmezan, faina, ulei, unt, lapte, nucsoara.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi albi
- sare
- 4 nistele de porc (a 160 g)
- piper
- 2 oua
- 2 linguri pesmet
- 180 g parmezan ras
- 4 linguri faina
- 8 linguri ulei
- 40 g unt
- 200 ml lapte fierbinte
- nucsoara rasa
Mod de preparare:
Se decojesc cartofii, se spală şi se taie cuburi; se fierb în apă cu sare cca 15 min.
spală şniţelele, se bat, se sărează şi se piperează. Se bat ouăle cu pesmet şi par-mezan.
tăvălesc pe rând şniţelele prin făină şi se trec prin compoziţia de ou.
încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc şniţelele cca 4 minute pe ambele feţe. Se scurg cartofii şi se pasează cu unt; se înglobează laptele fierbinte şi se condimentează cu nucşoară, sare şi piper.
Şniţelele se servesc cu piure de cartofi, eventual cu fa-sole verde în manta de şuncă.
Şniţel cu parmezan şi piure de cartofi
Pofta buna!
Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză
faina, zahar granulat, unt, oua, cacao, iaurt, lapte, colorant alimentar, esenta de vanilie, otet alb, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare. Red Velvet, această delicioasă prăjitură în nuanțe de roșu și alb, este adorată pentru gustul său bogat și textura moale. […]