Ciorbă de gulii cu perişoare şi cimbru

Printeaza

Ciorbă de gulii cu perişoare şi cimbru din: gulie, carne slaba tocata, morcovi, ceapa, ardei, suc de rosii, orez, ou, gris, ulei, marar, cimbru, bors.

Ingrediente:Ciorbă de gulii cu perişoare şi cimbru

  • 1 gulie
  • 300 g carne slabă tocată
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei
  • 250 ml suc de roşii
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 1 lingură griş
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură mărar
  • cimbru
  • 1 cană borş

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, trecii gulia şi morcovii pe râzătoare, tai ceapa mărunt şi pe toate le pui să fiartă în apă cu sare. Amesteci carnea tocată cu orezul spălat, oul, grisul şi un praf de sare şi formezi perişoarele.

Le pui la fiert lângă legume după ce acestea au fiert şi le laşi să fiarbă împreună pe foc mic. După ce au fiert toate legumele şi perişoarele, torni sucul de roşii, uleiul, borşul şi potriveşti gustul de sare.

Mai dai ciorba în 2-3 clo­cote, o dai deoparte, pre­sari mărarul verde şi cim­brul tocate şi o serveşti cu smântână.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am facut pana acum ciorba de gulii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.