Supă de pui și orez sălbatic: O rețetă și sănătoasă – este o alegere perfectă pentru zilele răcoroase sau pentru atunci când dorești un preparat sănătos și hrănitor. Această supă combină suculența cărnii de pui cu textura bogată a orezului sălbatic, toate într-o bază de legume aromate. Este o supă ușor de preparat, bogată în […]
Reteta zilei: Coaste de miel cu sos aromat
PrinteazaCoaste de miel cu sos aromat din: coaste de miel, rozmarin, usturoi, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline, ceapa verde, piper rosu.
Ingrediente:
- 1 pachet coaste de miel
- 1 crenguta de rozmarin, tocat marunt
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca pătrunjel, tocat
- suc de lămâie
- sare și piper, dupa gust
- ulei de măsline
sos:
- 3/4 cană ulei de măsline
- 1/2 cană de pătrunjel
- 1/2 crenguta de rozmarin
- 1 legatura ceapa verde, felii
- 6 catei de usturoi
- 1 lingurita de piper rosu zdrobit
- 1/2 de lămâie, stoarsa
- sare și piper, dupa gust
Mod de preparare:
Intr-un blender procesati toate ingredientele pentru sos si pastrati apoi deoparte.
Frecati carnea de miel pe toate partile cu rozmarin tocat, pătrunjel, usturoi și stropiti cu suc de lamaie.
Asezonati cu sare și piper, lasati la marinat timp de 15 minute.
Incalziti cuptorul la 160C. Intr-o tigaie se încălzește puțin ulei.
Asezati coastele de miel cu partea care contine grasime in jos, frigeti timp de 4 minute.
Întoarceți și frigeti pentru încă 2-4 minute.
Transferati intr-o tava de cuptor, se presara putina zeama de lamaie.
Dati la cuptor si gatiti 20 de minute. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti cu sos.
Coaste de miel cu sos aromat
Pofta buna!
Piftie cu Carne de Gâscă. Această rețetă delicioasă și sățioasă combină carnea fragedă de gâscă cu aromele bogate ale legumelor și condimentelor, rezultând un fel de mâncare rafinat și plin de savoare. Ideală pentru a fi servită ca aperitiv sau fel principal, piftia cu carne de gâscă va impresiona cu siguranță orice musafir. Piftia, cunoscută […]
Nu ma omor dupa miel, dar coastele astea arata intr-un mare fel