Tarta colorata cu sparanghel, sunca si dovlecel

Printeaza

Tarta colorata cu sparanghel, sunca si dovlecel din: unt, faina, apa, praf de copt, rosii, spranghel, dovlecel, smantana, sunca, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_colorata_cu_sparanghel_sunca_si_dovlecel

pentru aluat:

  • 125 g unt
  • 250 g faina
  • 2 linguri apa
  • 1/2 pachet praf de copt

pentru garnitura:

  • 3-4 rosii
  • 150 g sparanghel
  • un dovlecel
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 200 g sunca
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, untul si apa se pun pe foc, se lasă să se topească si apoi, când dă în clocot, se retrage de pe aragaz. Se adaugă făina si praful de copt si se amestecă bine. Se scoate aluatul obţinut, se pune pe masă, se întinde si se transferă în tava de copt.

Se asază legumele, după imaginaţie, si şunca, intercalându-le pentru ca fiecare porţie să aibă din toate ingredientele. Se bat ouăle cu laptele, smântână, sare, piper si se toarnă peste legume. Se lasă la cuptor în jur de 30 de minute.

Tarta colorata cu sparanghel, sunca si dovlecel

Tarta_colorata_cu_sparanghel_sunca_si_dovlecel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.