Tarta cu branza si marar

Printeaza

Tarta cu branza si marar din: aluat, amestec de branza, oua, ceapa, sunca, marar.

Ingrediente:Tarta_cu_branza_si_marar

  • un pachet aluat congelat foitaj
  • 300 g amestec de branza
  • 3 oua
  • o ceapa
  • 200 g sunca
  • o legatura marar

 

Mod de preparare:

Aluatul se desface şi se lasă la decongelat. Ceapa se taie cât mai mărunt, iar brânza se amestecă uşor cu ouăle bătute şi rriărar. Aluatul se întinde puţin si se transferă în tavă.

Se întinde brânza amestecată şi cu jumătate din cantitatea de şuncă tăiată mărunt, se asază deasupra restul de şuncă si se dă la cuptor pentru 40 de minute.

Tarta cu branza si marar

Tarta_cu_branza_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.