Granola

Printeaza

Granola din: fulgi de ovaz, nuci, sare, miere, vanilie, ulei.
Ingrediente:Granola

  • 4 pahare fulgi de ovăz
  • 1 pahar nuci tăiate
  • 1/2 pahar sămânţă de bostan sau floarea soarelui
  • 1/2 linguriţă sare
  • 4 linguri miere
  • 1 linguriţă vanilie
  • 1/4pahar ulei
  • 1/4 pahar apă

Mod de oreparare:

Se amestecă mierea, vanilia, uleiul şi apa şi se toarnă peste fulgii de ovăz.Se amestecă bine şi se pune într-o tavă la copt la foc potrivit.Se amestecă din 20 în 20 de minute.

Când fulgii încep să se rumenească, se adaugă nucile şi seminţele.

Se mai lasă în cuptor încă 20 minute la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.