Reteta zilei: Vita picanta crocanta

Printeaza

Vita picanta crocanta din: ulei, vita, sare, piper, morcov, faina de porumb, bicarbonat, condimente, apa.

 

Ingrediente:

  • 1 l ulei de ulei
  • 2 fripturi de vita, 250g fiecare
  • Sare și piper proaspăt măcinat
  • 1 morcov, taiat fasii

Ingrediente pentru aluat:

  • 2 linguri de faina de porumb
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura condimente, dupa preferinta
  • 2-3 linguri de apă

Mod de preparare:

Asezonati fripturile cu sare și piper. Vidati carnea in pungi si gatiti la 55 ° C timp de 3-4 ore.

Pregatiti aluatul prin amestecarea tuturor ingredientelor împreună până când veți avea o pastă groasă.

Scoateți fripturile din pungile vidate și aruncați lichidul în exces. Feliati fripturile in fâșii.

Adăugați in aluat. incinge uleiul intr-o tigaie adanca, scufundati fasiile de carne in ulei si prajiti pentru aproximativ 2 minute, pana se rumenesc.

Scoateți să se scurgă pe prosoape de hartie.

Adăugați bastoanele de morcov in ulei și prajiti timp de 2 minute.

Serviti carnea de vită și morcovii pe pat de orez cu ou si sos iute.

 

Vita picanta crocanta

Vita_picanta_crocanta_07

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Vită crocantă şi picantă

Vită crocantă şi picantă din: antricot de vita, amidon, amestec chinezesc de condimente, ulei, ardei gras, ardei iute, ceapa verde, usturoi, ghimbir, otet de orez, sos de soia, sos dulce de ardei iute si ketchup. Ingrediente: 350 g antricot de vita, taiat in fasii subtiri 3 lingurite de amidon 2 lingurite amestec chinezesc de 5 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte, foarte buna vita picanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.