Desert rapid cu prune si budincă de vanilie
PrinteazaDesert rapid cu prune si budincă de vanilie din: prune, budinca de vanilie, cacao, frisca, lapte, zahar, scortisoara.
- 16 prune
- 1 plic budincă de vanilie
- 16 biscuiţi cu cacao
- 1 plic frişcă
- 700 ml lapte
- 5 linguri zahăr
- 1 linguriţă scorţişoară măcinată
- 4 cupe sau castronele
Mod de preparare:
Pregăteşti budinca cu 500 ml de lapte şi 3 linguri de zahăr. Speli prunele şi le tai bucăţi mai mari sau felii. Pui câte 4 biscuiţi zdrobiţi în fiecare cupă, apoi aranjezi feliile de prune peste biscuiţi, iar peste prune torni budinca fierbinte şi dai cupele la rece.
Prepari apoi frişca după instrucţiunile de pe plic, adaugi o linguriţă rasă de scorţişoară măcinată şi 2 linguriţe de zahăr şi amesteci bine. Ornezi cupele cu frişcă şi felii de prune.
Poftă bună!