Desert rapid cu prune si budincă de vanilie

Printeaza

Desert rapid cu prune si budincă de vanilie din: prune, budinca de vanilie, cacao, frisca, lapte, zahar, scortisoara.

Ingrediente:Desert rapid cu prune si budincă de vanilie

  • 16 prune
  • 1 plic budincă de vanilie
  • 16 biscuiţi cu cacao
  • 1 plic frişcă
  • 700 ml lapte
  • 5 linguri zahăr
  • 1 lin­guriţă scorţişoară măcinată
  • 4 cupe sau castronele

 

 

Mod de preparare:

Pregăteşti budinca cu 500 ml de lapte şi 3 linguri de zahăr. Speli prunele şi le tai bucăţi mai mari sau felii. Pui câte 4 biscuiţi zdrobiţi în fiecare cupă, apoi aranjezi feliile de prune peste biscuiţi, iar peste prune torni budinca fierbinte şi dai cupele la rece.

Prepari apoi frişca după instrucţiunile de pe plic, adaugi o linguriţă rasă de scorţişoară măcinată şi 2 linguriţe de zahăr şi amesteci bine. Ornezi cupele cu frişcă şi felii de prune.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.