Supa de cod cu cimbru si creveti din: file de cod, creveti, ceapa, usturoi, morcov, fenicul, suc de rosii, ulei de rapita, patrunjel, zeama de lamaie, cimbru, sare.
Ingrediente:
500 g file de cod sau merluciu
100 g creveți
3 cepe
3 căței de usturoi
1 morcov
½ bulb de fenicul
2 linguri suc de roșii
3 linguri ulei de rapiță
1 legătură pătrunjel
zeama de la 2 lămâi sau 100 ml vin alb
cimbru
sare
Mod de preparare:
Cureți și speli legumele. Tai morcovii în rondele subțiri, ceapa și usturoiul în cubulețe, iar peștele, în prealabil spălat, în bucăți mai mici.
Pui legumele la fiert în 1 ½ litri apă clocotiă, iar după 5 minute, adaugi creveții și peștele, reducând intensitatea focului.
Tai în fâșii bulbul de fenicul și îl pui în supa spre sfârșit, pentru a nu-și pierde aroma.
Când toate ingredientele sunt fierte, sărezi puțin supa, stingi focul, torni uleiul și sucul de roșii.
Supa de cod cu porumb si cartofi din: ulei de masline, ceapa, telina, cartofi, cimbru, sare, piper, paprika, piper cayenne, supa de peste, cod, porumb, lapte de cocos. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline o ceapa tocata 2 tulpini de telina tocate 4 cartofi taiati cuburi o lingurita de cimbru sare si piper dupa […]
Supa de cod cu lapte de cocos din: fileuri de cod, vin, ulei de masline, ceapa, lapte de cocos, apa, tarhon, patrunjel, praz, sare, piper. Ingrediente: 800 g fileuri de cod 300 ml de vin alb 2 linguri de ulei de masline o ceapa tocata o cana de lapte de cocos 4 cani de apa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.