Fasole verde in aluat
PrinteazaFasole verde in aluat din: dasole verde, branza feta, faina, praf de copt, oua, lapte, ulei, cascaval, masline, sare, piper.
- 250 g fasole verde
- 200 g brânză feta
- 200 g făină
- 1 linguriţă praf de copt
- 3 ouă
- 100 ml lapte
- 100 ml ulei
- 100 g caşcaval ras
- 50 g măsline feliate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi fasolea, o scurgi de apă, o treci printr-un jet de apă rece, după care o laşi pe hârtie absorbantă. Tai brânza cuburi, iar făina o amesteci cu praful de copt. Baţi bine ouăle, apoi le amesteci bine cu uleiul şi laptele. Potriveşti gustul de sare şi piper. Adaugi caşcavalul, fasolea verde, brânza şi măslinele.
Amesteci uşor pentru omogenizarea compoziţiei, apoi o torni într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Dai forma la cuptor pentru 20 de minute, la foc mediu, apoi 30 de minute la foc mic.
Pofta buna!