Vinul Château Lafite Rothschild: Un Voiaj În Lumea Vinurilor Fine de Bordeaux. Château Lafite Rothschild, un nume care rezonă cu prestigiul și rafinamentul în lumea vinurilor, este un simbol al excelenței vinicole din regiunea Bordeaux, Franța. Acest articol explorează în detaliu istoria, procesul de fabricație, modul de consum, gradul de alcool, și procesul de învechire […]
Ceafa de manzat cu sos de rosii
PrinteazaCeafa de manzat cu sos de rosii din: ceafa de manzat, ceapa, rosii, maghiran, cimbru.
Ingrediente:
- 400 g ceafă de mânzat
- 2 cepe
- 4-5 roşii
- măghiran
- cimbru
Mod de preparare:
Ceafa de manzat cu sos de rosii: Tai carnea felii, le baţi bine, le sărezi şi le presari cu măghiran şi cimbru. Le laşi la frigider acoperite o jumătate de oră, apoi le pui la fiert într-o cratiţă cu apă şi le fierbi o oră şi jumătate.
Când ai probat că a fiert, adaugi ceapa tăiată mărunt, mai laşi să scadă 10-15 minute, apoi adaugi roşiile decojite.
Dacă e necesar ca sosul să fie mai gros, mai pui o linguriţă de făină desfăcută în apă şi mai dai mâncarea într-un clocot.
Aduci la masă carnea cu sosul şi piure de legume alături. Poate fi de cartofi, dovlecei sau morcovi.
Poftă bună!
Ceai de Echinacea din: ceai de echinacea, apa, miere, suc de lamaie. Ceaiul de Echinacea vă poate ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și să vă simțiți mai bine. Ceaiul de echinacea este cunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru sistemul imunitar. Echinacea este o plantă care a fost folosită tradițional pentru a stimula sistemul imunitar […]