Inimi cu sos de zmeură

Printeaza

Inimi cu sos de zmeură

Inimi cu sos de zmeură

Ingrediente:

  • un pachet de foitaj
  • un pachet de cremă de vanilie instant
  • 500 ml lapte dulce
  • 100 g fistic
  • 100 g migdale
  • 200 ml frişca
  • un borcan de gem de zmeură
  • două portocale
  • 200 g physalis
  • 100 g ciocolată neagră
  • zahăr pudră

Preparare:

Din foitaj se decupează inimioare cu o formă, se aşază într-o tavă stropită cu apă rece şi se introduc în cuptorul încins. Se coc 20-30 de minute la foc mediu spre iute, se scot din tavă şi se lasă să se răcească.

Crema se prepară conform instrucţiunilor de pe plic şi se introduce la rece pentru 30 de minute. Gemul de zmeură se amestecă cu sucul de portocale până când devine lichid.

Frişca se mixează, se amestecă cu 50 g fistic şi migdalele măcinate. înimioarele se taie în două, se umplu cu crema de frişca, se suprapune a doua parte şi se decorează cu crema de vanilie.

Se presară restul de fistic tocat mărunt şi se introduc la rece pentru 30 de minute. Fructele de physalis se trec prin ciocolată topită, se aşază pe o hârtie şi se lasă să se întărească.

Inimi cu sos de zmeură

Inimi cu sos de zmeură.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.