Cassata de afine

Printeaza

Cassata de afine din: albusuri, zahar pudra, branza ricotta, lapte, frisca, miere, afine.

Ingrediente:Cassata_de_afine

  • 4 albusuri
  • 50 g zahar pudra
  • 100 g branza ricotta
  • o lingura lapte
  • 400 ml frisca lichida
  • 100 g miere
  • 200 g afine

 

Mod de preparare:

Mierea se încălzeşte la bain-marie, iar albuşurile se bat spumă. Pe măsură ce spuma se formează, se adaugă zahărul. Brânza şi laptele se amestecă bine cu o furculiţă care va ajuta la eliminarea aerului, iar frişca se bate spumă.

Se amestecă mierea, frişca şi brânza şi apoi se pun fructele. Se dă amestecul la congelator de pe o zi pe alta.

Cassata de afine

Cassata_de_afine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.