Pepeni murati cu castraveti si gogonele

Printeaza

Pepeni murati cu castraveti si gogonele din: pepeni, castraveti, gogonele, frunze de telina, frunze de hrean, sare.

 

Ingrediente:Pepeni murati cu castraveti si gogonele

  • pepeni
  • castraveti
  • gogonele
  • frunze de telina
  • frunze de hrean
  • sare

 

Mod de preparare:

Se aleg pepeni mici, care nu se mai coc, se verifica sa nu fie loviti si mucegaiti.

Se spala si se pun in borcane, intercalind printre ei castraveti, gogonele si pentru aroma frunze de telina si hrean.

Pentru fiecare litru de apa, se pun 25 g de sare.

Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si se leaga cu celofan.

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Retete de muraturi

Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a avea suficiente provizii in zilele geroase.   Muraturi ca la mama acasa Daca e […]

 

Retete traditionale de muraturi pentru iarna

Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a  avea suficiente provizii in zilele geroase. Reteta […]

 

Muraturi la borcan ca la mama acasa

Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a  avea suficiente provizii in zilele geroase.   […]

Pepene murat

Pepeni murati

Pepeni murati din: pepeni, frunze de telina, sare. Ingrediente: pepeni mici frunze de ţelină sare Mod de preparare: Pepenii se spală, se aşază în borcan, se adau­gă frunzele de ţelină şi se toarnă saramura (la un litru de apă, o lingură de sare cu vârf). Se închid borcanele.   Pofta buna!

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.