Reteta zilei: Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel din: otet balsamic, sos de soia, usturoi, patrunjel, piper, unt, ulei de masline, pulpe de pui, sparanghel.

 

Ingrediente:

  • 3 linguri otet balsamic
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri usturoi, tocat
  • 3 linguri patrunjel proaspat tocat
  • piper negru
  • ¼ cana de unt topit sau ulei de măsline
  • 6 pulpe de pui
  • 1 buchet sparanghel

 

Mod de preparare:

Într-o punga combinati oțet, sos de soia, usturoi, patrunjel, piper. Se amestecă bine.

Adăugați untul topit sau ulei de măsline si se amesteca bine. Adăugați pulpele de pui si se tapeteaza cu sos.

Dati la frigider timp de cel puțin 4 ore.

Incalziti cuptorul la 200C. Puneți pulpele de pui și sosul intr-o tava de copt.

Dati la cuptor timp de 30 de minute.

Întoarceți carnea de pui și împrăștiati sparanghel.

Așezați tava pe raftul de sus în cuptor, circa 4-5 minute.

Scoateți tava și lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Pulpe de pui la cuptor cu sparanghel

Pulpe_de_pui_la_cuptor_cu_sparanghel_11

Pofta buna!

 

 

 

Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan

Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, ulei, vin, susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui sare piper proaspăt măcinat 2 lămâi 600 g buchete de broccoli 4 căţei de usturoi ulei de măsline 100 ml vin alb, sec 120 ml supă de pasăre 2-3 linguri […]

 

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]

 

Pulpe de pui cu verdeata

Pulpe de pui cu verdeata din: ulei de masline, pui, otet de vin rosu, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin, patrunjel, oregano, fulgi de piper rosu, turmeric. Ingrediente:  2/3 ceasca de ulei de măsline 3-4 pulpe de pui ¼ ceasca otet de vin rosu 25 catei de usturoi 1 lingurita ulei de măsline 1 linguriță cimbru uscat […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.