Ceai de Coada-Calului cu Mușețel – Rețeta pentru Liniște și Digestie din: coada calului, flori de musetel uscate, apa. Ceaiurile din plante medicinale sunt adesea o alegere minunată pentru a vă răsfăța cu un moment de relaxare și pentru a vă îngriji sănătatea. În această rețetă, vă vom arăta cum să pregătiți un ceai de […]
Salata de legume si crutoane
PrinteazaSalata de legume si crutoane din: ulei de masline, paine, rosii, castravete, ceapa, busuioc.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei de măsline, plus extra pentru servit
- 4 felii de pâine veche de o zi, tăiată în cubuleţe
- 3 roşii, feliate subţire
- 1 castravete, feliat subţire
- 1/4 ceapă, feliată subţire
- o mână de frunze de busuioc, rupte în fâşii, plus frunze întregi pentru servit
Mod de preparare:
Pentru a prepara crutoanele, asezonează şi amestecă pâinea cu uleiul de măsline într-o tigaie nonaderentă la foc mediu timp de 4-6 minute, până când cuburile sunt uşor rumenite. Lasă-le deoparte.
Pentru a prepara legumele, pune roşiile, castravetele, ceapa şi frunzele rupte de busuioc într-un bol mare.
Toarnă ulei de măsline, după gust şi amestecă-l bine astfel încât toate legumele să fie îmbrăcate în ulei.
Adaugă crutoanele şi lasă salata deoparte 30 de minute, pentru a permite aromelor să se întrepătrundă.
Salata de legume si crutoane
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Mușețel – Rețeta pentru Liniște și Digestie