Sufleu de ardei copti si carne
PrinteazaSufleu de ardei copti si carne din: ardei, carne, iaurt, smantana, oua, faina, ulei, ceapa, sare, praf de copt, piper, boia.
- 1 kg ardei graşi roşii
- 1/2 kg carne tocată
- 150 ml iaurt
- 100 ml smântână
- 4-5 ouă
- 2 linguri făină
- 6 linguri ulei
- 2 cepe
- 1/2 pachet praf de copt
- sare
- piper
- boia
- nucşoară
- cimbu
- 1 legătură verdeaţă
Mod de preparare:
Coci ardeii, îi cureţi şi – i aşezi într-un vas uns cu margarină. Cureţi apoi ceapa, o toci, o căleşti câteva minute, adaugi carnea tocată, le prăjeşti împreună, dai oratiţa deoparte şi le amesteci cu verdeaţa tocată şi un ou.
Pui compoziţia în vas peste ardei, torni ouăle bătute cu iaurtul, smântână, făina, presari sare, nucşoară, cimbru, boia, piper după gust, amesteci şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.
Sufleu de ardei copti si carne
Poftă bună!