Dovlecei umpluţi cu varză si cimbru

Printeaza

Dovlecei umpluţi cu varză si cimbru: dovlecei, varza, ceapa, rosii, cimbru, marar verde, ulei, sare.

Ingrediente:Dovlecei umpluţi cu varză si cimbru

  • 10 dovlecei
  • 1 varză mică
  • 1 ceapă
  • 3 roşii
  • cimbru
  • mărar verde
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleceii îi speli, îi cureţi de coajă şi îi tai pe lung, apoi îi goleşti de seminţe.

Varza o toci mărunt, o freci cu sare, apoi o speli cu apă rece şi o scurgi, într-o cratiţă cu ulei pui varza şi ceapa tocată şi le căleşti jumătate de oră.

Adaugi cimbru şi mărar to­cat mărunt, precum şi roşiile decojite şi tocate mărunt.

Laşi pe foc câteva minute.

Umpli dovleceii cu varză călită, apoi îi aşezi într-un vas larg, acoperit cu apă caldă.

Dai la cuptor pentru 20-30 de minute, apoi serveşti dovleceii calzi.

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Dovlecei umpluti cu branza si smantana

Dovlecei umpluti cu branza si smantana

Dovlecei umpluti cu branza si smantana din: dovlecei, branza, ulei sau unt, pesmet, smantana, sare. Ingrediente: 6 dovlecei 3 linguri brânză rasă 2 linguri ulei (unt) 1 lingură pesmet 2-3 linguri smântână sare   Mod de preparare: Dovleceii se spală, apoi se taie în jumătăţi perpendicular pe lungime. Fiecare jumătate se scobeşte cu linguriţa făcând loc pentru […]

Dovlecei umpluti la cuptor cu nucsoara

Dovlecei umpluti la cuptor cu nucsoara

Dovlecei umpluti la cuptor cu nucsoara din: dovlecei, vanata, morcovi, patrunjel, telina, mazare, unt, faina, lapte, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei potriviţi 1 vânătă medie 2 morcovi 1 pătrunjel 1/2 ţelină 1 conservă mică de mazăre unt Pentru sos: 1/4 pachet cu unt 1 lingură cu vârf cu făină 300 ml lapte fierbinte sare piper […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.