Pui cu Levănțică și Miere din: pui, miere, flori de levantica, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă specială de pui cu levănțică și miere, care combină gustul dulce-alintat al mierii cu aroma florală a levănțicii. Această rețetă simplă, dar sofisticată, transformă bucățile de pui într-un fel de mâncare delicios și aromat, perfect pentru […]
Mancare de fasole cu carnati si verdeata
PrinteazaMancare de fasole cu carnati si verdeata din: ulei de masline, carnati, ceapa, ardei rosu, rosii tocate, sos worcestershire, mustar dijon, zahar brun, fasole alba, fasole rosie, coriandru, patrunjel, lipii tortilla.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de măsline
- 500g de cârnaţi, tăiaţi în bucăţi
- 2 cepe, tocate
- 1 ardei roşu, tocat
- 2 conserve a câte 400g de roşii tocate
- câte 2 linguri de sos Worcestershire, muştar Dijon şi zahăr brun
- 2 conserve a câte 400g de fasole albă sau roşie, scursă
- coriandru sau pătrunjel şi lipii tortilla, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o cratiţă mare, pune în ea cârnaţii şi prăjeşte-i până îşi schimbă culoarea. Adaugă ceapa şi ardeiul şi căleşte-le 5 minute, până se înmoaie.
Adaugă roşiile şi 1 conservă de apă, sosul Worcestershire, muştarul şi zahărul. Asezonează şi dă totul în clocot. Amestecă din nou, apoi dă focul mai mic, acoperă mâncarea şi las-o să fiarbă 15 minute.
Incorporează fasolea, apoi dă din nou mâncarea în clocot şi las-o să fiarbă alte 5 minute.
Presară deasupra pătrunjelul sau coriandrul şi serveşte-o în boluri, cu lipii tortilla.
Mancare de fasole cu carnati si verdeata
Pofta buna!
Omletă cu Arpagic și Brânză Feta
Omletă cu Arpagic și Brânză Feta din: oua, arpagic, branza feta, rosii cherry, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Omleta este o opțiune delicioasă pentru micul dejun sau o gustare sățioasă. Arpagicul proaspăt adaugă o notă de prospețime, în timp ce brânza Feta conferă un gust sărat și cremos. Această omletă se prepară rapid și […]