Prăjitură pufoasă cu branză
PrinteazaPrăjitură pufoasă cu brânză: oua, lapte, zahar, ulei, praf de copt, branza dulce, gris, zahar vanilat.
- 2 ouă
- 18 linguri lapte
- 18 linguri zahăr
- 18 linguri făină
- 16 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- 500 g brânză dulce
- 2-3 linguri griş
- 2 plicuri zahăr vanilat
Mod de preparare:
Mixezi ouăle cu zahărul, laptele, uleiul, apoi încorporezi făina şi praful de copt cernute. Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Brânza o amesteci cu zahărul vanilat, grisul şi zahăr după gust.
Pui cu lingura compoziţie de brânză din loc în loc peste aluat şi dai tava la cuptor 25-35 de minute. Laşi prăjitura să se răcească, apoi cerni deasupra zahăr vanilat pudră.
Pofta buna!