Friptura de porc in jiu cu vin

Printeaza

Friptura de porc in jiu cu vin din: morcov, boia, piper, vin, foi de dafin, carne de porc.

Ingrediente: Friptura de porc in jiu cu vin

  • morcov
  • boia
  • piper
  • vin
  • foi de dafin
  • carne de porc

 

 

 

Mod de preparare

Bucata de carne de porc o speli şi o fier­bi întreagă într-o cratiţă în care pui: apă, morcov, apoi, când s-a fiert, o tai felii şi o laşi deoparte.

Intr-o cratiţă pui untură, morcovul fiert şi pasat, boia, piper, foi de dafin şi vin alb.

Laşi jiul să dea un clocot, apoi adaug feliile de came, usturoi tăiat felii şi laşi să mai fiarbă 15-20 de minute, cât să-şi ia gustul de vin şi condimente.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.