din: fenicul, prosciutto, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, rucola. Carpaccio de fenicul este un aperitiv elegant și gustos, care îmbină subtilitatea feniculului cu savoarea prosciutto-ului, parmezanul ras și aroma uleiului de măsline extravirgin și a sucului de lămâie. Această rețetă ușor de preparat este perfectă pentru […]
Ardei cu crenvursti si oua
PrinteazaArdei cu crenvursti si oua din: oua, ardei, crenvursti, suc de rosii, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 ardei
- 4 crenvursti
- 100 ml suc de rosii
- o lingura ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeii se taie fâşii care se călesc uşor în ulei, timp de 10 minute, si apoi se repartizează în patru vase mici de cuptor sau unul mare.
Printre ei se pun si crenvurştii tăiaţi mărunt. repartizează si sucul de roşii si se presară totul cu sare.
Se pune în fiecare vas câte un ou spart separat pe o farfurioară si apoi aşezat deasupra ardeilor.
dă la cuptor pentru 15 minute, cât să se facă oul. Se servesc cu pătrunjel.
Ardei cu crenvursti si oua
Pofta buna!
Carpaccio de Fenicul cu Prosciutto
Friptură de Rață cu Legume de Sezon
piept de rata, sare, piper, ulei de masline, legume, rozmarin, usturoi, miere. Descoperiți rafinamentul și bogăția gusturilor cu această rețetă, o adevărată simfonie culinară ce combină textura suculentă a cărnii de rață cu prospețimea și diversitatea legumelor de sezon. Această rețetă nu numai că este o opțiune […]