Dovlecei gratinati cu telemea si cascaval
PrinteazaDovlecei gratinati cu telemea si cascaval din: dovlecei, telemea, oua, cascaval, rosii, ulei.
- 4 dovlecei
- 350 g telemeea
- 2 oua
- 100 g cascaval
- cateva rosii de gatit
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Dovleceii curăţaţi se pun la fiert în apă cu sare şi se lasă 10 minute. Apoi se scurg. Telemeaua se fărâmiţează. Se bat ouăle şi se amestecă apoi cu brânza telemea. Se taie în două pe lung dovleceii. Miezul lor se scoate şi se pune peste ouă şi brânză.
Se aşază bărcuţele de dovlecei în tava de copt unsă în prealabil cu ulei, se pune umplutura, se aşază feliile de roşii şi se dă la cuptor pentru 10 minute. După acest timp, se scoate tava, se presară caşcaval şi se mai lasă încă 10 minute.
Dovlecei gratinati cu telemea si cascaval
Pofta buna!
Promit ca incerc reteta de dovlecei gratinati