Salată de ardei cu caşcaval afumat
PrinteazaSalată de ardei cu caşcaval afumat din: cascaval afumat, boia, ardei, praz, rosii, tulpini de ridichi sau soia, dressing, verdeturi, paine integrala.
- 250 grame de caşcaval afumat
- 1-2 linguriţe boia de ardei
- 2 ardei bine copţi
- praz
- 3 roşii
- 100 grame tulpini fragede de ridichi sau de soia
- dressing
- 1 lingură de verdeţuri tocate (rozmarin, mărar, busuioc)
- pâine integrală
Mod de preparare:
Se taie caşcavalul în cubuleţe cu diametrul de aproximativ 2 cm., se presară boiaua de ardei.
Se spală ardeii, se curăţă de seminţe şi se taie în fâşii subţiri. Se spală prazul şi se taie rondele.
Se spală roşiile şi se taie în cubuleţe. Se iau tulpinile fragede, se spală şi se scutură.Se pun caşcavalul şi legumele într-o salatieră.
Se prepară dressing cu ardei şi verdeţuri potrivit indicaţiilor de pe ambalajul
produsului.
Se toarnă peste salată, se amestecă şi se presară verdeturile. Se serveşte cu pâine integrală.
Pofta buna!