Supa crema cu rucola din: mazare verde, cartof dulce, telina, rucola, smantana, sare, apa, maghiran.
Ingrediente:
200 g mazare verde
1 cartof dulce sau cartofi obisnuit
1 telina de marimea unui ou
20 g rucola taiata marunt
150 ml smantana
sare dupa gust
1,4 l apa
1 lingurita maghiran uscat
Mod de preparare:
Pui mazărea la fiert în apă, împreună cu ţelina tăiată felii. Adaugi şi cartoful dulce, curăţat şi tăiat felii, dar mai târziu, pentru că fierbe mai repede. Când legumele sunt fierte, adaugi sare după gust şi măghiran. Mai dai câteva clocote.
Legumele şi o parte din zeamă, împreună cu smântână le pui în blender şl le mixezi bine.
Pui amestecul în restul de zeamă din oală şi omogenizezi.
Pui supa în farfurii şi presari rucola tocată deasupra. Poţi servi supa cu o felie de pâine prăjită.
Supa crema de sfecla cu varza din: sfecla, ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle potrivite 2 cepe 4 morcovi 2 cartofi 1/2 ţelină ulei 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 varză mică sare piper pătrunjel verde Mod de preparare: Curăţă ceapa, pătrunjelul şi un morcov, toacă-le mărunt şi pune-le la […]
Supa crema de cartofi cu praz si telina din: morcov, cartofi, praz, telina, ulei, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 morcov 1 ţelină 4 cartofi 3 fire praz 2 linguri ulei 1 ceapă 1 păstâmac supă de legume sare piper Mod de preparare: Cureţi rădăcinoasele şi le tai cubuleţe. Incingi uleiul şi căleşti uşor ceapa, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.