Plăcintă cu peşte si ciuperci

Printeaza

Plăcintă cu peşte si ciuperci: file de peste, ciuperci, ceapa, morcov, chifla, oua, piper, sare, ulei.

 

Ingrediente:Plăcintă cu peşte si ciuperci

  • 2,5 kg file de peşte
  • 1 mână ciuperci uscate
  • 2-3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 chiflă mare
  • 2-3 ouă
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ciupercile curăţate le speli şi le fierbi în apă cu un vârf de cuţit de sare, apoi când sunt gata le scurgi, le toci mărunt şi le căleşti în ulei încins.

Adaugi ceapa tocată fin şi morcovul ras. Compoziţia, după ce s-a răcit, o amesteci cu ouăle fierte tari şi mărunţite.

Peştele îl treci prin maşina de tocat şi îl amesteci uşor cu o chiflă înmuiată în apa în care au fiert ciu­percile şi scursă bine.

Impărţi umplutura de peşte în două, o parte o întinzi într-un strat uniform, într-o tavă unsă cu ulei, peste care pui amestecul de ciu­perci şi acoperi cu restul de compoziţie din peşte.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Placinta cu peste

Placinta la tigaie cu peste

Placinta la tigaie cu peste din: faina, ou, ulei, sare, cod, unt, lapte, ceapa, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină un ou 60 ml ulei 60 ml apă un praf sare Pentru umplutură: 500 g cod decongelat 50 g făină 50 g unt 300 ml lapte o ceapă sare piper   Mod de […]

Placinta cu creveti

Placinta de peste si creveti

Placinta cu peste si creveti din: creveţi, lapte, unt, faina, smantana, cremă de brânză, zeama de lamaie, marar, codiţe pătrunjel, cartofi cu coja albă, unt, cascaval.   Ingrediente: 400g amestec congelat pentru plăcintă 200 g creveţi uriaşi, decongelaţi 400 ml lapte 25 g unt 25 g făină integrală 2 linguri smântănă 3 linguri cremă de brânză zeama de […]

 

Plăcintă cu peşte şi cartofi gratinaţi

Placinta cu peste oceanic

Placinta cu peste oceanic din: somon, file de cod, smantana, oua, cartofi, icre, marar, sare, aluat, lamaie. Ingrediente: 200 g somon proaspăt 200 g somon afumat 200 g file de cod sau alt peşte oceanic 200 ml smântână pentru gătit 2 albuşuri 500 g cartofi cu coaja foarte fină 50 g icre preparate 1 legătură mărar […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.