Tocană de cartofi cu gogoşari
PrinteazaTocană de cartofi cu gogoşari din: cartofi, gogosari, ceapa, rosii, sare, piper, ulei, patrunjel.
- 3 cartofi
- 2 gogoşari
- 3 cepe
- 3 roşii
- sare
- piper
- ulei
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, gogoşarii şi cartofii, decojeşti roşiile, apoi tai ceapa solzişori, gogoşarii fideluţă, cartofii cubuleţe şi roşiile mărunt.
Căleşti ceapa şi gogoşarii în ulei, adăugând din când în când câte puţină apă ca să se înăbuşe. Pui apoi şi o cană de apă şi cartofii, iar după ce aceştia s-au fiert, adaugi roşiile, potriveşti de sare şi piper şi mai fierbi tocana încă 10 minute. Când e gata, pătrunjelul tocat.
Tocană de cartofi cu gogoşari
Poftă bună!