Punch Răcoritor din: suc de portocale, suc de ananas, suc de capsuni, ananas, portocale, lamaie, capsuni. Punchul este o băutură tradițională alcoolică, răcoritoare și aromată, care a devenit populară în special în secolele al XVII-lea și al XVIII-lea în Europa. Punchul este adesea servit la petreceri și evenimente festive și poate fi preparat într-o varietate […]
Papanasi cu stafide
PrinteazaPapanasi cu stafide din: branza de vaci, oua, gris, unt topit, zahar, sare, stafide.
Ingrediente:
- 250 g brânză proaspătă de vaci
- 2 ouă
- 3 linguri gris
- 2 linguri unt topit
- zahăr, după gust
- 1 praf de sare
- câteva stafide, pentru decor
Mod de preparare:
Papanasi cu stafide: Baţi ouăle într-un bol cu praful de sare. Adaugi brânza şi grisul şi frămânţi cu mâna, până se omogenizează compoziţia.
Pui la fiert 2 litri apă într-un vas mai larg. Formezi biluţe între palmele ude şi le pui la fiert în apa clocotită sub capac, la foc mai mic, pentru a nu se sparge papanaşii.
Când s-au ridicat toţi la suprafaţa apei, papanaşii sunt fierţi. Ii scoţi pe rând cu o paletă cu găuri, pentru a scurge apa din ei.
Ii stropeşti cu untul topit separat, la foc mic şi îi pudrezi cu zahăr, după gustul fiecăruia.
Serveşti papanaşii împreună cu câteva stafide presărate printre ei.
Pofta buna!
Pui cu vin si sos worcestershire
Pui cu vin si sos worcestershire din: ulei, pui, sare, piper, morcovi baby, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, vin, sos worcestershire, iaurt. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate […]