Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome din: naut, fenicul, ceapa, usturoi, lapte de cocos, curry, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, coriandru, zeama de lamaie. Descoperiți farmecul bucătăriei vegetariene cu această rețetă, un fel de mâncare sățios și plin de savoare care vă va încânta papilele gustative. Combinația inedită de fenicul […]
Ciuperci umplute cu sunca si usturoi
PrinteazaCiuperci umplute cu sunca si usturoi din: ciuperci champignon, kaizer, ardei capia, ceapa, usturoi, bulion, ulei de masline, sare, piper, busuioc, marar, smantana.
Ingrediente:
- 8 ciuperci champignon mari
- 200 g kaizer sau sunca afumata
- 1/2 ardei capia sau gogosar
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- 1 lingurita bulion
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper macinat
- busuioc verde
- 1 legatura marar
- smantana pentru servit
Mod de preparare:
Speli bine ciupercile şi le îndepărtezi picioruşele. Cureţi şi speli ceapa, ardeiul, usturoiul şi picioruşele ciupercilor. Tai mărunt ceapa, ardeiul, picioruşele ciupercilor şi usturoiul, iar şunca în cubuleţe.
Incingi într-o tigaie 2 linguri ulei şi pui la călit ingredientele, în următoarea ordine: ceapa, ardeiul, picioruşele ciupercilor şi, după ce acestea au scăzut, le condimentezi cu usturoi, mărar fin tocat, piper şi sare după gust. Incorporezi cubuleţele de şuncă şi umpli pălăriile ciupercilor.
Intr-o tavă unsă cu uleiul rămas, aşezi ciupercile şi le stropeşti cu bulionul diluat.
Le introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 15 minute. Când le serveşti, le presari cu busuioc şi mărar fin tocat.
Ciuperci umplute cu sunca si usturoi
Pofta buna!
Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome