Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet. Ingrediente: 4 bucăţi (file) muşchi de viţel 6-8 ciuperci 250 g kaizer 2 ardei graşi 2-3 roşii 3 căţei de usturoi 1 ceapă sare, piper oţet Mod de preparare: Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, […]
Muschi de vitel cu legume la gratar
PrinteazaMuschi de vitel cu legume la gratar din: muschi de vitel, vanata, rosii, ulei de masline, lamaie, sare, piper, patrunjel, menta.
- 4 felii de muşchi de viţel (escalop)
- 1 vânătă
- 2 roşii
- 60 ml ulei de măsline
- 1 lămâie
- sare
- piper negru proaspăt măcinat
- 2 linguri pătrunjel verde, proaspăt tocat
- 2 linguri mentă proaspătă, tocată mărunt
Mod de preparare:
Combini într-un castronel 2 linguri ulei şi 2 linguri suc de lămâie.
Tăvăleşti carnea de viţel prin acest lichid şi aşezi un grătar pe foc mediu spre iute.
Tai vânătă şi roşiile în câte 8 felii şi le stropeşti cu restul de ulei, apoi asezonezi cu sare şi piper.
Frigi feliile de vânătă şi pe cele de roşii în jur de 2 minute pe fiecare parte, până ce s-au frăgezit, apoi le păstrezi la cald.
Frigi feliile de carne 4 minute pe fiecare parte, până când sunt pătrunse.
Intr-un castron amesteci pătrunjelul, menta şi coaja de lămâie rasă.
Aranjezi fripturile pe farfurii, iar peste ele aşterni vinetele şi roşiile.
Presari deasupra amestecul de ierburi şi stropeşti totul cu sucul de lămâie rămas.
Muschi de vitel cu legume la gratar
Pofta buna!
poate iti place si:
Fileuri de vitel la gratar
Fileuri de vitel la gratar din: fileuri de vitel, unt cu ierburi aromatice, sare, piper, bacon. Ingrediente: 4 fileuri de vitel (180 g) 80 g unt cu ierburi aromatice sare si piper macinat 8-12 felii de bacon Mod de preparare: În fiecare file de friptură se face un buzunar cu cuțitul, care se umple […]
Pofta buna!