Rulada de dovlecei cu crema de branza
PrinteazaRulada de dovlecei cu crema de branza din: dovlecei, oua, cascaval, smantana, crema de branza, sare, piper, marar verde.
- 1 kg dovlecei mici
- 6 ouă
- 200 g caşcaval
- 200 g smântână
- 150 g cremă de brânză cu verdeaţă
- sare
- piper
- 1 legatura marar verde
Mod de preparare:
Speli dovleceii, apoi îi dai prin răzătoarea medie, îi scurgi de zeamă, adaugi caşcavalul dat prin râzătoare, 50 g smântână şi ouăle bătute. Potriveşti gustul de sare şi piper. Omogenizezi. Căptuşeşti o tavă cu hârtie de copt, răstorni compoziţia şi o coci în cuptorul preîncălzit, la 170C, timp de 20 de minute. Când este gata, scoţi şi rulezi.
Pregăteşti umplutura, amesteci crema de brânză cu smântână şi cu mărarul tăiat mărunt. Potriveşti gustul de sare. Intinzi această compoziţie peste toată foaia şi rulezi. Laşi la frigider o oră, apoi servesti rulada.
Rulada de dovlecei cu crema de branza
Pofta buna!