Conopida cu stafide in cupe de salata iceberg
PrinteazaConopida cu stafide in cupe de salata iceberg din: ulei de floarea soarelui, curry, curcuma, scortisoara, seminte de coriandru, seminte de mustar, chili, sare, piper, conopida, ceapa rosie, stafide, salata iceberg, iaurt, cocos, frunze de coriandru.
- 1/4 cană cu ulei de floarea-soarelui
- 1/2 lingură cu pudră de curry
- 1 linguriţă cu curcuma
- 1 linguriţă cu scorţişoară măcinata
- 1 lingură cu seminţe de coriandru
- 0 linguriţă cu seminţe de muştar
- câţiva fulgi de chili uscaţi şi sfărâmaţi
- sare de mare şi piper negru
- 1 căpăţână mare de conopidă, ruptă în bucheţele
- 1 ceapă roşie, tăiată în bucăţi
- 1/2 cană cu stafide
- 1 salată iceberg
- 1/2 cană cu iaurt
- 25 g miez de cocos prăjit
- frunze de coriandru
Mode preparare:
Preîncălzeşte cuptorul. Pune într-un bol curcuma, pudra de curry, scorţişoara, seminţele de coriandru, muştarul şi fulgii de chilii.
Asezonează, amestecă bine, adaugă bucheţelele de conopidă şi ceapa. Pune totul într-o tavă, şi dă la cuptor timp de 15 minute.
Scoate tava şi adaugă stafidele.Pune două linguri din amestec în foile de salată iceberg, deasupra pune puţin iaurt şi presară cocos şi frunze de coriandru.
Conopida cu stafide in cupe de salata iceberg
Pofta buna!