Fleica de vita cu pesto si boia coapta

Printeaza

Fleica de vita cu pesto si boia coapta din:  fleica de vita, boia de ardei, sare, piper alb, pesto de ardei rosu, ulei de masline, ceapa, zahar, ardei iute, ardei, otet, supa de vita, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 kg fleică fără os
  • 2 linguriţe cu boia de ardei
  • 1 lingură cu sare
  • 1 linguriţă cu piper alb
  • 2 linguri cu pesto de ardei roşu
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 2 cepe tocate
  • 2 linguri cu zahăr
  • 2 ardei iuţi
  • 3 ardei roşii
  • 3 ardei galbeni
  •  2 linguri cu oţet
  •  2  1/2 căni cu supă de vită
  • sare şi piper negru

Mod de preparare:

Amestecă boiaua, sarea, piperul şi pesto-ul de ardei roşii. Freacă fleicile cu acest amestec şi lasă deoparte timp de 1 oră.

Preîncălzeşte cuptorul la 160°C. Pune pe foc o oală, adaugă 1 lingură cu ulei de măsline, frige fleicile pe fiecare parte şi dă-le deoparte.

Adaugă restul uleiului în oală, pune cepele tocate şi căleşte-le până devin moi şi maronii.

Adaugă zahărul şi căleşte pentru încă 1 minut. Adaugă ardeii, oţetul, supa de vită şi fleicile. Asezonează.

Acoperă oala şi las-o la cuptor timp de 1 1/2 ore. Dă deoparte ca­pacul şi lasă să se facă pentru încă o oră.

 

Fleica de vita cu pesto si boia coapta

Fleica_de_vita_cu_pesto_si_boia_coapta

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.