Conopida cu fasole, curry si lapte de cocos
PrinteazaConopida cu fasole, curry si lapte de cocos din: ulei de floarea-soarelui, ceapă, masala de pui sau pudră de curry, lapte de cocos, conopidă, fasole boabe, coriandru, orez basmati.
Ingrediente:
- 30 ml ulei de floarea-soarelui
- 1 ceapă feliată
- 15 g masala de pui sau pudră de curry
- 1 ardei iute roşu, curăţat şi tocat
- 1 conservă de lapte de cocos
- 1 conopidă ruptă în bucheţele
- 1 conservă de fasole boabe scursă
- coriandru proaspăt, pentru ornat
- orez basmati, pentru a servi
Mod de preparare:
Incălzeşte uleiul într-o cratiţă şi căleşte ceapa până se înmoaie. Adaugă condimentele si ardeiul iute şi prăjeşte aproximativ 1 minut.
Adaugă laptele de nucă de cocos, amestecând bine. Pune în cratiţă conopida şi lasă să fiarbă la foc miqtimp de 7-10 minute sau până când conopida este aproape fiartă.
Adaugă fasolea şi fierbe încă 2-3 minute. Asezonează după gust. Serveşte cu coriandru proaspăt, pe un pat de orez basmati.
Conopida cu fasole, curry si lapte de cocos
Pofta buna!