Musaca de cartofi cu rosii

Printeaza

Musaca de cartofi cu rosii din: cartofi, rosii cherry, oua, unt, nucsoara, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente: Musaca_de_cartofi_cu_rosii

  • 4 cartofi
  • 15 roşii cherry
  • 4 ouă
  • 150 g unt
  • nucşoară
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi pui la fiert în apă cu un praf de sare. Laşi să fiarbă foarte bine, după aceea îi zdrobeşti. Ii amesteci apoi cu unt şi nucşoară, după gust. După ce se răcoreşte piureul, îl amesteci cu ouăle şi pui compoziţia într-o formă unsă cu unt.

Deasupra aşezi roşioarele întregi sau tăiate pe jumătate cu partea bombată în sus. Pui bucăţele de unt, presari rozmarin şi dai la cuptor pentru 15 minute. Serveşti preparatul fierbinte.

Musaca de cartofi cu rosii

Musaca_de_cartofi_cu_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.