Iepure alla saltimbocca cu fileuri din pulpa sau muschi si salvie

Printeaza

Iepure alla saltimbocca cu fileuri din pulpa sau muschi si salvie din: carne de iepure fără oase, sare, piper, şuncă uscată, salvie, unt, ulei, vin alb.

Iepure_alla_saltimbocca_cu_fileuri_din_pulpa_sau_muschi_si_salvie

Ingrediente:

  • 12 felii de carne de iepure fără oase (muşchi sau pulpă)
  • sare, piper
  • 6 felii şuncă uscată
  • 12 frunze de salvie
  • 3 linguri unt
  • 1 lingură ulei
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare:

Se bate puţin carnea, se sărează şi se piperează.

Pe fiecare felie se aşază câte o jumătate de felie de şuncă şi 1 frunză de salvie; se fixează cu scobitoare. Se topesc 2 linguri unt într-o tigaie mare şi se adaugă uleiul; se prăjesc bucăţile de carne cca 2 min. pe fie­care parte.

Se scot din tigaie şi se păstrează la cald; se toarnă în tigaie vin alb; se dă în clocot şi se reintroduc bucăţile de carne; se încălzesc puţin şi se servesc imediat.

Iepure alla saltimbocca cu fileuri din pulpa sau muschi si salvie

Iepure_alla_saltimbocca_cu_fileuri_din_pulpa_sau_muschi_si_salvie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.