Prajitura cu malai, migdale si caise din: migdale, malai, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, ulei, sirop de artar, lapte batut, oua, caise.
Ingrediente:
1 ceaşcă migdale tocate
1 ceaşcă mălai
1/2 linguriţă praf de copt
1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
1 praf sare
120 ml ulei de floarea-soarelui
6 linguri sirop de arţar
1 ceaşcă lapte bătut
1 ou
8 caise fără sâmburi
Mod de preparare:
Intr-un castorn se amesteca malai cu migdale macinate, praf de copt, bicarbonat si praf de sare; se adauga ulei, sirop de artar si lapte batut. Se adauga oul si se framanta aluatul.
Se dauga la final se 2 caise taiate in bucati. Se papeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza deasupra aluatul.
Se acopera cu restul de caise si se coace cca 40 de min. in cuptorul incins la 180 °C.
Prajitura cu malai si unt din: malai, faina, lapte, zahar, praf de copt, unt, ulei. Ingrediente: 1 cană cu mălai (300 g) 1 cană cu făină (200 g) 1 cană cu lapte nefiert (250 ml) 1 cană cu apă (250 ml) 1 pahar mic cu zahăr tos (150g) 1 praf de copt 1 ou 2 […]
Prajitura rapida cu malai din: malai, faina, lapte, zahar, sare, praf de copt, unt, ulei, sirop. Ingrediente: 150 g mălai 300 g făină 250 ml lapte dulce nefiert sare 150 g zahăr tos 1 praf de copt 2 ouă 2 linguri cu unt 250 ml ulei sirop de fructe Mod de preparare: Punem la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Buna prajitura cu malai