Frigarui de ciuperci si rosii cherry

Printeaza

Frigarui de ciuperci si rosii cherry din: ciuperci champignon, roşii cherry, ceapă roşie, ulei de măsline, verdeaţă asortată, paste scurte, ardei graşi roşii.

Frigarui_de_ciuperci_si_rosii_cherry

Ingrediente:

  • 140 g ciuperci champignon
  • 200 g roşii cherry
  • 1 ceapă roşie mică
  • 60 ml ulei de măsline
  • 2 linguri verdeaţă asortată tocată (pătrunjel, oregano sau cimbru)
  • 400 g paste scurte, fierte al dente
  • 4 ardei graşi roşii

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se înfig pe ţepuşe de lemn felii de ceapă, ciuperci şi roşii.

Se ung cu ulei amestecat cu verdeaţă şi se aşază pe suporturi de aluminiu pentru grătar.

Se frig pe grătarul semi încins, timp de cca 10 min.

Frigăruile se servesc cu salată de paste şi ardei copţi pe grătar.

Se prepară un dressing din ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, verdeaţă tocată, sare şi piper.

Se toarnă peste amestecul de paste şi se lasă să se marineze puţin.

Frigarui de ciuperci si rosii cherry

Frigarui_de_ciuperci_si_rosii_cherry

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt bune frigaruile de ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.