Macaroane cu spanac si carne tocata la cuptor
PrinteazaMacaroane cu spanac si carne tocata la cuptor din: macaroane, carne, spanac, usturoi, ulei, piper, boia, sare, cascaval.
- 500 g macaroane
- 400 g carne tocată
- 300 g spanac proaspăt (de toamnă)
- 2 cepe
- 1 căţel de usturoi
- 3 linguri ulei
- piper
- boia de ardei
- sare
- 200 g caşcaval
- condiment cu gust de pui
Mod de preparare:
Fierbi macaroanele în apă sărată, apoi cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa solzişori şi pisezi usturoiul. Căleşti ceapa în ulei, adaugi carnea tocată amestecată cu usturoiul, le prăjeşti împreună şi potriveşti gustul de sare, piper şi boia.
Pui şi spanac fiert şi scurs bine, şi le căleşti pe toate aproximativ 5 minute, apoi stingi cu 125 ml supă pregătită cu 1/2 linguriţă condiment.
Amesteci macaroanele cu compoziţia de carne şi spanac şi le aşezi într-o formă unsă cu unt, presari caşcavalul ras, pui şi puţin piper şi coci totul 30 de minute.
Poftă bună!