Macaroane cu spanac si carne tocata la cuptor

Printeaza

Macaroane cu spanac si carne tocata la cuptor din: macaroane, carne, spanac, usturoi, ulei, piper, boia, sare, cascaval.

Ingrediente:Macaroane cu spanac si carne tocata la cuptor

  • 500 g macaroane
  • 400 g carne tocată
  • 300 g spanac proaspăt (de toamnă)
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • boia de ardei
  • sare
  • 200 g caşcaval
  • condiment cu gust de pui

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele în apă sărată, apoi cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa solzişori şi pisezi usturoiul. Căleşti ceapa în ulei, adaugi carnea tocată ameste­cată cu usturoiul, le prăjeşti împreună şi potriveşti gustul de sare, piper şi boia.

Pui şi spanac fiert şi scurs bine, şi le căleşti pe toate aproximativ 5 minute, apoi stingi cu 125 ml supă pregătită cu 1/2 linguriţă condiment.

Amesteci macaroanele cu compoziţia de carne şi spanac şi le aşezi într-o formă unsă cu unt, presari caşcavalul ras, pui şi puţin piper şi coci totul 30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.