Vinete fierte cu smantana la cuptor

Printeaza

Vinete fierte cu smantana la cuptor din: vinete, smantana, faina, unt, telemea.

Ingrediente:Vinete fierte cu smantana la cuptor

  • 1/2 kg vinete
  • 250 g smântână
  • 1 lingură făină
  • 100 g brânză telemea
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai felii şi le pui să se opărească în apă clo­cotită cu sare, pentru circa 15 minute. Le strecori bine, apoi le aşezi într-un vas rezistent la cuptor, uns bine cu unt.

Presari jumătate din brânza telemea, adaugi smântână amestecată cu făină, presari brânza rămasă şi adaugi bucăţele de unt. Dai apoi vasul la cuptor pen­tru 15 minute până se leagă sosul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.