Chebap cu rosii, cartofi si usturoi

Printeaza

Chebap cu rosii, cartofi si usturoi din: cartofi, rosii, usturoi, verdeata, ulei de masline, sare, piper.

Chebap_cu_rosii_cartofi_si_usturoi

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 3 roşii mari
  • 2 căţei de usturoi
  • verdeaţă
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi fierbe-i în coajă, în apă cu sare, timp de 30 de minute. Lasă-i la răcit, decojeşte-i.

Taie-i în rondele. Procedează la fel cu ro­şiile.

Aranjează alternativ pe un băţ de frigăruie o rondelă de roşie, alta de cartof şi tot aşa. Ies două frigărui.

Aşază-le pe fiecare în folie de aluminiu, stropeşte cu ulei, să­rează, piperează.

Pune usturoiul zdrobit, adaugă verdeaţa tocată şi închide ermetic.

Introdu la cuptor maximum cinci minute, apoi desfă folia şi ţine câteva minute să se rumenească. Serveşte-le calde.

Chebap cu rosii, cartofi si usturoi

Chebap_cu_rosii_cartofi_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Sos Salsa de mango şi coriandru

Sos Salsa de mango şi coriandru

O reteta de sos salsa de mango si coriandru din: mango, ceapa verde, coriandru, zeama de lamaie verde si ghimbir. Această salsa tropicală este delicioasă cu scoici la grătar sau cu chebap de peşte. Ingrediente: 3 fructe coapte de mango 2   cepe verzi, tocate fin 3   linguri de coriandru proaspăt, mărunţit 2 linguri zeamă de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.