O reteta de sos salsa de mango si coriandru din: mango, ceapa verde, coriandru, zeama de lamaie verde si ghimbir. Această salsa tropicală este delicioasă cu scoici la grătar sau cu chebap de peşte. Ingrediente: 3 fructe coapte de mango 2 cepe verzi, tocate fin 3 linguri de coriandru proaspăt, mărunţit 2 linguri zeamă de […]
Chebap cu rosii, cartofi si usturoi
PrinteazaChebap cu rosii, cartofi si usturoi din: cartofi, rosii, usturoi, verdeata, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 3 roşii mari
- 2 căţei de usturoi
- verdeaţă
- 4 linguri de ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală cartofii şi fierbe-i în coajă, în apă cu sare, timp de 30 de minute. Lasă-i la răcit, decojeşte-i.
Taie-i în rondele. Procedează la fel cu roşiile.
Aranjează alternativ pe un băţ de frigăruie o rondelă de roşie, alta de cartof şi tot aşa. Ies două frigărui.
Aşază-le pe fiecare în folie de aluminiu, stropeşte cu ulei, sărează, piperează.
Pune usturoiul zdrobit, adaugă verdeaţa tocată şi închide ermetic.
Introdu la cuptor maximum cinci minute, apoi desfă folia şi ţine câteva minute să se rumenească. Serveşte-le calde.
Chebap cu rosii, cartofi si usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos Salsa de mango şi coriandru
Pofta buna!