Carnati haiducesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, piper, maghiran, coriandru. Ingrediente: 2 kg carne de porc 500 g slanina boia sare si piper maghiran coriandru Mod de preparare: Se toacă mărunt carnea de porc. Se taie slănină în cubuleţe. Se amestecă totul, se adaugă boia de ardei iute, sare, piper, măghiran şi […]
Carnati haiduceşti (carne de porc în mate de oaie)
PrinteazaCarnati haiduceşti din: carne de porc, slanina afumata, sare, piper, ardei iute, maghiran, coriandru, condimente, mate de oaie.
- 1 kg carne de proc
- 200 g slanina afumata
- 25 g sare
- piper
- ardei iute
- maghiran
- coriandru
- alte condimente dupa preferinta
- mate de oaie
Mod de preparare:
Carnea de porc se toacă cu satârul, după care se amestecă cu slănina afumată, tocată ceva mai mare decât carnea, şi cu condimentele.
Se umplu maţe de oaie cu compoziţia respectivă.
Având în vedere dimensiunile maţelor de oaie, în comparaţie cu cele de porc, aceşti carnaţi vor ieşi mai subţiri.
Cârnaţii se atârnă la loc uscat, după care se afumă 5-7 zile.
Se prăjesc în tigaie sau se frig pe grătar.
Se pot servi cu orice fel de garnitură.
Pofta buna!
Carnati haiducesti cu maghiran
Carnati haiducesti cu maghiran din: carne de porc, slanina, sare, boia, maghiran, coriandru, mate de oaie. Ingrediente: 1 kg carne de porc 200 g slănină afumată sare boia de ardei iute maghiran coriandru maţe de oaie Mod de preparare: Tocaţi bine carnea cu un satâr sau cu o secure ascuţită. Tăiaţi slănina pătrate mici, […]
Carnati haiducesti
Carnati haiducesti din: carne de porc, slanina afumata, sare, boia, maghiran, coriandru, mate de oaie. Ingrediente: 1 kg carne de porc 200 g slănină afumată sare boia de ardei iute măghiran coriandru maţe de oaie Mod de preparare: Toci bine carnea cu un satâr sau cu o secure ascuţită. Tai slănina pătrate mici, le […]
Pofta buna!