Chiftelute de peste cu verdeata si boia

Printeaza

Chiftelute de peste cu verdeata si boia din: file de peşte de apă dulce, lămâie, pâine toast, verdeaţă asortată, ou, boia dulce şi iute, sare, ulei.

 

Ingrediente:

  • 800 g file de peşte de apă dulce
  • 1 lămâie
  • 4 felii pâine toast
  • 1 legătură verdeaţă asortată (mărar, pătrunjel)
  • 1 ou
  • boia dulce şi iute
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de prepareare:

taie cuburi carnea. Se spală lămâia şi se rade coaja; se adaugă la carne. Se decojesc feliile de pâine şi se dau pe râzătoare pentru a se obţine pesmet.

rup frunzuliţele de verdeaţă. Se pasează carnea de peşte cu coajă de lămâie, verdeaţă şi pesmetul din pâi­ne. Se adaugă oul în acest amestec şi se condimentează cu boia dulce şi iute şi sare.

tapetează o tavă cu hâr­tie de copt. Cu mâinile umede se modelează chifteluţe din amestecul de peşte şi se unge fiecare cu ulei,

Chifteluţele se coc timp de cca 20-25 min. în cuptorul încins la 180 °C. In timpul coacerii se mai ung o dată cu ulei. Se servesc cu o salată din legume de sezon.

Chiftelute de peste cu verdeata si boia

Chiftelute_de_peste_cu_verdeata_si_boia

Pofta buna!

 

 

 

Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă

Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă din: fasole alba, ceapa, usturoi, rosii in suc, oregano, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă tradițională de fasole la cuptor, gătită lent într-un sos bogat de roșii, aromatizată cu oregano, ceapă și usturoi. Această mâncare vegetariană este nu doar sățioasă și […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bune chiftelele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.