Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă din: fasole alba, ceapa, usturoi, rosii in suc, oregano, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă tradițională de fasole la cuptor, gătită lent într-un sos bogat de roșii, aromatizată cu oregano, ceapă și usturoi. Această mâncare vegetariană este nu doar sățioasă și […]
Chiftelute de peste cu verdeata si boia
PrinteazaChiftelute de peste cu verdeata si boia din: file de peşte de apă dulce, lămâie, pâine toast, verdeaţă asortată, ou, boia dulce şi iute, sare, ulei.
Ingrediente:
- 800 g file de peşte de apă dulce
- 1 lămâie
- 4 felii pâine toast
- 1 legătură verdeaţă asortată (mărar, pătrunjel)
- 1 ou
- boia dulce şi iute
- sare
- ulei
Mod de prepareare:
taie cuburi carnea. Se spală lămâia şi se rade coaja; se adaugă la carne. Se decojesc feliile de pâine şi se dau pe râzătoare pentru a se obţine pesmet.
rup frunzuliţele de verdeaţă. Se pasează carnea de peşte cu coajă de lămâie, verdeaţă şi pesmetul din pâine. Se adaugă oul în acest amestec şi se condimentează cu boia dulce şi iute şi sare.
tapetează o tavă cu hârtie de copt. Cu mâinile umede se modelează chifteluţe din amestecul de peşte şi se unge fiecare cu ulei,
Chifteluţele se coc timp de cca 20-25 min. în cuptorul încins la 180 °C. In timpul coacerii se mai ung o dată cu ulei. Se servesc cu o salată din legume de sezon.
Chiftelute de peste cu verdeata si boia
Pofta buna!
Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă
Bune chiftelele astea