Muschi de porc iute din: muschi d eporc, mere, ceapa, ulei, mustar, sare, piper. Ingrediente: un muşchi de porc 3 mere 2 cepe 3 linguri ulei 2 linguri muştar iute sare piper Mod de preparare: Carnea se taie bucăţi care se presară cu sare şi piper şi se ung cu muştar. Ceapa şi merele […]
Muşchiuleţ de porc umplut
PrinteazaMuşchiuleţ de porc umplut din: muschiulet de porc, ciuperci proaspete, cascaval, unt, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.
- Cum se prepara Mușchi de porc cu cartofi (VIDEO)
- Muschi de porc cu legume si usturoi la cuptor
- Muschi de porc cu sos de soia si ardei iute
- 600 g muşchiuleţ de porc
- 200 g ciuperci proaspete
- 100 g caşcaval
- 25 g unt
- 2 ouă
- 1 lingură de făină
- 300 g pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Se despică muşchiul în două, se bate cu ciocanul de şniţele, se presară cu sare şi piper, cu caşcaval ras şi cu ciupercile călite sau fierte şi scurse de apă.
Se rulează, se trece prin faină, ou bătut şi pesmet, după care se prăjeşte într-o tigaie cu grăsime multă, la foc potrivit.
Se serveşte cu diverse garnituri şi cu unt fierbinte pe deasupra.
La fel se poate prepara şi cotletul de porc.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Muschi de porc cu mango si vin
Muschi de porc cu mango si vin din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 50 ml ulei 50 ml vin alb 5-6 căţei de usturoi sare şi piper rozmarin 1 mango cimbru 1 lămâie Mod de preparare: Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte […]
Muschi de porc cu portocale si ardei
Muschi de porc cu portocale si ardei din: muschi de porc, portocale, ardei, ciuperci, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, usturoi, ulei. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de porc 2 portocale 1 ardei gras roşu 500 g ciuperci 3-4 roşii sare piper cimbru rozmarin verde usturoi 100 ml ulei Mod de preparare: Se taie muşchiul încât […]
Pofta buna!