Ciorba de praz cu bors
PrinteazaCiorba de praz cu bors din: praz, cartofi, morcov, ardei, paste, pasta de tomate, ulei, sare, patrunjel, bors.
Ingrediente:
- 1 fir praz
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 mână paste
- 2 linguri pastă de tomate
- ulei
- sare
- pătrunjel
- 1/2 cană de borş
Mod de preparare:
Speli prazul, morcovul, ardeiul, te tai rondele şi le căleşti în ulei, apoi torni peste ele apă clocotită. Laşi să fiarbă 15 minute, adaugi cartofii şi pasta de tomate. Potriveşti de sare.
Când legumele s-au fiert, pui pastele şi torni borşul. Mai laşi pe foc încă 10-15 minute. La final, presari pătrunjelul tocat.
Ciorba de praz cu bors
Pofta buna!
Vreau si eu din ciorba asta
Buna seara, urmaresc retetele restaurantedelux.ro si pe unele le si incerc… Am facut ciorba de praz cu bors… pentru ca nu am avut toate ingredientele, am folosit orez in loc de paste si cartofi… asa am obtinut o ciorba de praz cu bors la fel de usoara ca ciorba de praz cu zeama de varza si orez… va propun sa incercati si voi combinatia asta:)