Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, afine, otet balsamic, miere, supa, unt, rozmarin. În această rețetă de Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic, veți descoperi o combinație gustativă cu adevărat remarcabilă. Carnea suculentă de rață […]
Tarta cu praz si cascaval
PrinteazaTarta cu praz si cascaval din: aluat fraged congelat, praz, smantana, cascaval, oua, cartofi, sare , piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g aluat fraged congelat
- 1 fir praz
- 200 g smântână
- 200 g cascaval
- 4 ouă
- 4 cartofi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Laşi aluatul să se decongeleze la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o tavă şi-l dai la frigider o oră. Intre timp, fierbi cartofii în apă cu sare, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu ouăle bătute, smântână şi caşcavalul ras. Potriveşti de sare şi piper.
Prazul îl tai rondele şi-l căleşti în puţin ulei. Torni compoziţia de la ouă peste aluat, iar deasupra pui rondelele de praz.
Dai tava la cuptorul încins, aproximativ 30 de minute, până se rumeneşte tarta.
Tarta cu praz si cascaval
Pofta buna!
Supa Wonton: Istoria, Rețeta Originală și Variațiile Regionale – Ghidul Complet
Supa Wonton: Istoria, Rețeta Originală și Variațiile Regionale – Ghidul Complet. Supa Wonton, un simbol culinar adânc înrădăcinat în cultura chineză, este o îmbinare armonioasă de arome, texturi și tradiții. Această supă, a călătorit prin timp și spațiu, adaptându-se și evoluând în diverse culturi. Originile Supei Wonton Supa Wonton are rădăcini care se întind până […]