Cartofi la cuptor cu cascaval si praz
PrinteazaCartofi la cuptor cu cascaval si praz din: cartofi, cârnaţi afumaţi, suc de roşii, ardei, praz, caşcaval.
Ingrediente:
- 4 cartofi mai mari
- 3 cârnaţi afumaţi
- 150 ml suc de roşii
- 1 ardei
- 4 linguriţe de praz
- 30 g caşcaval
Mod de preparare:
Speli foarte bine cartofii şi-i tai în jumătate, apoi scobeşti cu o lingură o parte din miezul lor. Tai carnaţii feliuţe. Pui în fiecare cartof câte 2 linguri de suc de roşii, câteva feliuţe de cârnaţi şi o linguriţă de praz.
Aşezi cartofii într-o tavă şi-i dai la cuptor până se înmoaie. înainte să-i serveşti, adaugi ardeiul tăiat cubulete si caşcavalul.
Cartofi la cuptor cu cascaval si praz
Pofta buna!