Muschi de porc umplut cu spanac si branza din: 1 kg muşchi de porc, 1 căpăţână de usturoi, 2 cepe, 150 ml vin alb sec, 2 ardei graşi coloraţi, 250 g spanac din borcan, 100 g brânză feta, 250 g bacon, 2 foi mari de dafin, sare, piper, ulei de măsline, cimbrişor, rucola. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1 căpăţână de usturoi 2 cepe 150 ml vin alb […]
Reteta zilei: Muschi de porc umplut cu bacon
PrinteazaMuschi de porc umplut cu bacon din: bacon, crema de branza, ardei iute, boia, muschi de porc, zahar brun, sare, piper.
Poate te intereseaza si Muschi de porc cu sos de caise si mustar
Ingrediente:
- bacon feliat
- 180gr cremă de brânză
- 1 ardei iute, cuburi
- 1 lingurita boia de ardei
- 2 muschi de porc, aproximativ 1 1/2 kg
- 2 linguri zahar brun
- 2 lingurite de sare
- 1/2 linguriță piper negru
Mod de preparare:
Gatiti bacon la foc mediu timp de aproximativ 5-6 minute.
Transferati pe prosoape de hârtie.
Într-un bol mediu, combinati crema de brânză, ardei iute și boia de ardei.
Răspânditi jumătate din amestecul de brânză în mod egal pe jumătatea de jos a dreptunghiului.
Maruntiti jumătate din bacon si adaugati peste branza.
Repetați cu mușchiul rămas.
Rulati usor si legati cu sfoara.
Într-un castron mic, combinati zahăr, sare și piper.
Frecați muschiul umplut cu acest amestec.
Se incalzeste gratarul la foc mare, aproximativ 10 minute.
Ungeti gratarul cu ulei si adaugati muschiul umplut.
Gatiti aproximativ 30-35 de minute, se rotește la jumatatea timpului.
Se transferă carnea pe un tocator, acoeriti cu folie și lăsa să se odihnească timp de 5 minute.
Scoateți sfoara și feliati, apoi serviti.
Muschi de porc umplut cu bacon
Pofta buna!
Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc
Muschi de porc umplut cu mozzarella si busuioc din: muşchi file de porc, bacon, rosii uscate, ulei, sunca bine uscata, mozzarella, busuioc, oregano, usturoi. Ingrediente: 800 g muşchi file de porc 10-12 felii bacon 6 roşii uscate 3 linguri ulei 2-3 felii şuncă bine uscată o bilă mare mozzarella busuioc oregano un căţel usturoi Mod de […]
Muschi de porc umplut cu legume
Muschi de porc umplut cu legume din: muschi de porc, varza, ciuperci, vin alb, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 500 g muschi de porc 1 jumatate de varza proaspata 250 g ciuperci 1 pahar de vin alb 4 catei de usturoi 1 ceapa sare piper Mod de preparare: De cu seară, condimentezi muşchiul de […]
Muschi de porc umplut din: muschi de porc, carne macra, ou, usturoi, vin alb, supa de carne, foi de dafin, ulei de masline, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper, mere si ierburi aromate. Ingrediente: 1 kg muschi de porc 250 g carne macra tocata 1 ou 3 catei de usturoi 150 ml vin alb sec 200 […]
Pofta buna!
Ce bine arata! Bravo!