Ciuperci umplute cu ficat si marar din: ciuperci cu pălărie mai mare, ficăţei de pui, ceapa, marar, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg ciuperci cu pălărie mai mare 500 g ficăţei de pui 2 cepe 1 legătură de mărar sare piper Mod de preparare:
Curăţă ciupercile şi îndepărtează cu grijă codiţele. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei.
Adaugă ficăţeii de pui, tăiaţi cât mai mărunt.
Lasă pe foc să se înăbuşe bine, după care pune codiţele de ciuperci tocate.
La final, potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu verdeaţa tăiată fin.
Umple ciupercile cu amestecul de ficăţei şi lasă-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20-30 de minute.
Ciuperci umplute cu ficat si marar
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu creveti din: ciuperci, unt, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper. Ingrediente: 24 ciuperci 2 linguri de unt topit 250gr creveti decorticati ¼ cana de ceapa verde, tocata ¼ ceasca coriandru 2 felii de bacon, cubulete 1 lingura de ardei iute, cuburi 1 lingurita de sos de […]
Ciuperci umplute cu ceapa caramelizata din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, unt, ceapa, cimbru, vin rosu, supa de vita, pesmet, branza gruyere, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 24 de ciuperci 2 linguri ulei de măsline sare și piper, dupa gust 3 linguri unt 2 cepe, felii subțiri 2 lingurite cimbru tocat 1/4 ceasca vin roșu 1/2 […]
Pofta buna!