Vinete umplute cu susan din: vinete, rosii, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de susan, ulei de masline. Ingrediente: 1 vânătă rosii ardei gras ceapa usturoi sare si piper pasta de susan ulei de masline Mod de preparare: Se spală 1 vânătă medie, se taie pe jumătate (dacă este mai mare se taie în […]
Vinete umplute cu salata de telina si mar
PrinteazaVinete umplute cu salata de telina si mar din: vânătă, ţelină, morcov, mar, oua, smântână, lămâie, ulei, salata verde, sare, patrunjel, unt.
Ingrediente:
- 1 vânătă
- 1 ţelină
- 1 morcov
- 1 măr
- 3 gălbenuşuri
- 150 g smântână
- 1 lămâie
- 1/2 pahar cu ulei
- salată verde
- patrunjel
- unt
Mod de preparare:
Curăţă ţelina, morcovul şi mărul şi trece-le separat prin răzătoarea mare.
Freacă ţelina cu puţină sare ca să se înmoaie şi stropeşte-o cu zeamă de lămâie.
Freacă gălbenuşurile cu sare.
Toarnă treptat uleiul şi zeamă de lămâie. încorporează smântână.
Adaugă ţelina, morcovul şi mărul şi lasă la rece.
Taie vânătă în felii, pe lungime, şi presară un praf de sare.
Lasă-le să se scurgă şi trage-le în puţin unt topit.
Pune pe fiecare felie de vânătă câte o lingură, două cu salată şi rulează uşor.
Aşază rulourile pe un platou, pe pat de salată verde, şi decorează cu pătrunjel.
Vinete umplute cu salata de telina si mar
Pofta buna!
Poate iti place si:
Vinete umplute cu feta
Vinete umplute cu feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: o vânătă mare un castravete un dovlecel câteva roşii mici, cu pulpa tare câteva măsline o ceapă mică două linguri de mascarpone două felii de brânză feta busuioc verde sare piper ulei […]